Agentul economic care deservește rutele „7” și „3” din Soroca, refuză să mai activeze

0
3964
fotografie simbol

Primăria municipiului Soroca informează că unul dintre agenții economici care prestează servicii de transport public, a înregistrat la autoritățile publice locale o cerere prin care anunță că refuză să mai activeze. „Cum vor evolua lucrurile urmează să vedem, dacă se vor mai găsi alți agenți economici care să-și dorească să lucreze în acest domeniu, fiindcă zilnic, cresc prețurile la carburanți” ne-a comunicat Steliana Solovei, Șefa Serviciului de presă al primăriei Soroca.

L-am contactat pe Vasile Maxim, administratorul PAT-7 Soroca, să aflăm care este motivul.  „Situația la noi este următoarea, nu avem transport bun cu care am face față orașului. Prețurile s-au ridicat, sunt alte cerințe, iar noi nu avem transport, nu vrea nimeni să lucreze nici cu 5 lei. Nu putem să facem probleme la lume, de atâta ca să mă țin cu amândouă mâinile de transportul din oraș. Am decis acest lucru în legătură în situația gravă în care se află Parcul de Autobuze” zice Vasile Maxim.

Timp de o lună de la depunea cererii serviciile vor fi prestate de același agent economic, după care primăria ar putea organiza alt concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.