Agenții economici vor primi subvenții pentru acordarea zilelor libere salariaților care au mers la vaccinare și nu numai.

0
61
dacă în 2019 salariul de funcție a deputatului era de 13.940 de lei, atunci în 2020 este deja 18.122 de lei.

  Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari, a declarat la ședința guvernului că, agenții economici care au acordat zile libere salariaților care au mers să se vaccineze contra noului coronavirus și  care au copii până la 12 ani sau copii cu dizabilități, încadrați în procesul educațional online vor primi subvenții de la stat.

  Formularele de accesare sunt disponibile pe platforma raportare.gov.md. Agenții economici pot depune cererile până pe 25 decembrie, pentru luna noiembrie. Subvenția este de 150 de lei pe zi pentru șomajul tehnic intervenit în cazul părinților care își iau liber în legătură cu trecerea procesului educațional al copiilor pe online. În cazul zilelor libere pentru vaccinare, se prevede un plafon majorat de 450 de lei pe zi.


Articolul precedentLecțiile istoriei: vaccinurile au oprit boli mortale și au salvat milioane de oameni
Articolul următorEXPLICĂM: Trei instrumente care te vor ajuta să faci primăria ta mai transparentă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.