Află de ce este bine să porți sare în buzunar

0
235

Orice persoană poate să experimenteze la un moment dat senzația de tensiune scăzută. Acest lucru este unul normal și i se poate întâmpla oricui, chiar și celor într-o stare bună de sănătate. Senzația de scădere de tensiune se poate întâmpla atunci când ne ridicăm brusc dintr-o poziție orizontală sau de pe scaun.

Dacă și tu ai avut o astfel de senzație, acest aspect nu trebuie să te îngrijoreze. Cu toate acestea trebuie să recunoști simptomele unei tensiuni scăzute. Acestea sunt: amețeli, tulburări de echilibru, transpirații excesive, senzație de leșin, scăderea cantității de urină, dureri în dreptul inimii. Scăderile bruște de temperatură pot să ducă la oscilații ale tensiunii arteriale, fapt care se poate datora unei proaste irigări cu sânge a anumitor organe interne, cum ar fi creierul, rinichii și inima. De aceea, ar trebui să afli un mic secret ce te poate scoate din încurcătură. Apa cu sare poate să redreseze rapid tensiunea arterială scăzută, însă trebuie avută grijă mare întrucât excesul de sodiu este dăunător pentru sănătate.

Tot ce trebuie să faci este să dizolvi o linguriță de sare într-un pahar cu apă și să bei soluția salină. Dacă știi deci că ești hipotensiv sau chiar dacă nu știi asta, ar trebui să iei mereu la tine un pachețel de sare ca să corectezi tensiunea arterială rapid, în timpul căderilor bruște.

sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.