Adriana Vasilcov își va prezenta în această săptămână filmul „Omul fără linia vieții” acasă, la Florești / VIDEO

0
101

Sâmbătă și duminică, 10 și 11 februarie, în orașul Florești va fi prezentat filmul artistic de lung metraj „Omul fără linia vieții”, care este de fapt povestea unei lungi căutări de sine! Filmul în regia Adrianei Vasilcov, originară din Florești, este bazat pe fapte reale.

Producția cinematografică relatează istoria inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă, care în loc de faimă și recunoștință, s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie. Cine se face vinovat: regimul inuman al lui Ceaușescu, traumele copilăriei sau însuși eroul?

În rolurile principale îi regăsim pe actori de pe ambele maluri ale Prutului – Armand Calotă, Eugenia Șerban, Dana Ciobanu, Rareș Andrici, Maia Morgenstern, Alina Rusu, ș.a. 

Filmul va fi difuzat la Casa de Cultură din orașul Florești, sâmbătă și duminică, la ora 18:00. Prețul biletului este de 100 de lei și ele pot fi procurate de AICI.

Articolul precedentCurs valutar pentru 7 februarie 2024: euro valorează 19 lei și 13 de bani, iar dolarul costă 17 lei și 81 de bani
Articolul următorFals de la Dodon: R. Moldova a cumpărat dintr-un credit un radar second hand inutil
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.