Actele de binefacere nu au sărbători

0
18

Faptele bune se fac oricând și oriunde. Un exemplu în acest sens este gestul Organizației Veteranilor din raionul Soroca, Centrului de Sănătate Soroca și Casei teritoriale de asigurări sociale Soroca, care recent au donat unei familii în care sunt persoane în etate un scaun cu rotile.  

“Mereu lucrăm și distribuim ajutoarele împreună. În viitor vom merge să oferim ajutor material copiilor din familii social-vulnerabile și celor care au nevoie de susținere”, a menționat Claudia Ivanov, președintele Organizației veteranilor din raionul Soroca.

Dumitru Zgardan, șeful CTAS Soroca, a specificat că “înainte de a ne decide pe cine ajutăm, verificăm dosarele alături de doamna Ludmila Ciobanu, șefa Centrului de Sănătate Soroca. Binefacerea nu se face numai de Paști sau de Crăciun, dar pe parcursul întregului an. Aceasta este menirea noastră”, a spus consilierul orășenesc.

Dumnealui a venit cu un îndemn către toți locuitorii localității să informeze despre cazurile în care anumite persoane sau familii au nevoie urgent de susținere din partea lor.


Articolul precedentFotografia Zilei – Mesagerii naturii
Articolul următorMETEO: Vreme însorită și ploi la final de săptămână

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.