Accident rutier cu trei mașini în raionul Soroca, șoferul vinovat era beat, fără permis și cu doi copii mici în mașină

0
1881
Foto: IP Soroca, colaj

Astăzi după masă, pe traseul Soroca – Chișinău, între drumurile care duc spre Racovăț și Stoicani, a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei automobile. Poliția a constatat preliminar că un bărbat de 39 de ani, domiciliat în satul Vărăncău, raionul Soroca, conducând mijlocul de transport de model Ford Focus, nefiind posesor a permisului de conducere, se deplasa spre Soroca pe traseul care unește municipiul nostru de municipiul Chișinău.

„Având exces de viteză și în calitate de pasageri pe bancheta din spate pe feciorii săi minori, de 4 și 3 ani, aflându-se totodată sub influența băuturilor alcoolice (test drager 0.81 mg/l), s-a tamponat în spatele automobilului de marca Opelul Vectra, care se deplasa pe aceeași bandă în aceeași direcție. Automobilul tamponat era condus de către un bărbat de 70 de ani, din municipiul Soroca, acesta fiind proiectat în șanțul de scurgere a apelor de pe partea dreaptă a părții carosabile. După care conducătorul automobilului de model Ford a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit tangențial cu mijlocul de transport de model Mercedes Benz, condus de un bărbat de 51 de ani, domiciliat în orașul Șoldănești, care se afla de unul singur în automobil și se deplasa pe banda destinată sensului opus din direcția municipiului Soroca spre Chişinău”, ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

În urma accidentului rutier pasagerii minori din automobilul de model Ford Focus, dar și conducătorul acestuia, au fost preluați de către o ambulanță și transportați la Spitalul Raional Soroca. Șoferul a fost externat ulterior pentru tratament ambulator, iar pasagerii minori nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți participanți la accidentul rutier au refuzat de îngrijiri medicale, totodată fiind testați cu aparatul alcoolscopic Drager, s-a constatat că nu consumaseră alcool. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier, comunică poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.