Accident grav în cartierul fabricii „Stil”, în urma căruia un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital / Foto / VIDEO

0
6584

   Astăzi, 22 martie 2023, în jurul orelor 14:30, în cartierul fabricii de  tricotate, lângă restaurantul „Soroca”, un microbuz de marca „Mercedes”, condus de o femeie s-a tamponat cu un scuter, la ghidonul căruia se afla un tânăr de 28 de ani. În urma coliziunii, tânărul a fost traumatizat și transportat de urgență la Spitalul raional din Soroca.

Contactat de noi, vice-directorul Spitalului raional din Soroca, Valeriu Bordian, ne-a declarat că tânărul de 28 de ani a fost spitalizat cu poli-traumatisme, acesta având comoție cerebrală și fracturi la un picior și o mână. În aceste minute tânărul este supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii spun că situația este sub control.

Poliția cercetează cazul.


Articolul precedentAtelierul de formare cu genericul „Elemente din BLP 1 Programul naţional pentru o învăţare mai bună”, la Colegiului Tehnic Agricol
Articolul următorAndreea Marin a fost suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare. A crescut din senin.”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.