„A venit vremea lui Vitalie Damașcan” – de această părere sunt cei de la Sepsi

1
205

După cum v-am relatat anterior, fotbalistul sorocean Vitalie Damașcan, care de câțiva ani evoluează cu succes în campionatul României, ar urma să joace, în sezonul viitor, la echipa Sepsi, unde a mai jucat până la plecarea la Voluntari.

După cum scrie prosport.ro Damașcan este fotbalistul perfect, care ar putea să-i i-a locul atacantului Alexandru Tudorie, care a înaintat clubului din Sfântul Gheorghe, pretenții financiare exagerate.

„Pe Tudorie îl vom înlocui cu Damașcan. El o să revină la noi de la Voluntari, unde a marcat 10 goluri. Avem mari speranțe că se va impune și la Sepsi. A venit și vremea lui”, a mărturisit o sursă din cadrul clubului Sepsi.


Articolul precedentPreședinta Maia Sandu : ”Acordul bilateral pentru construcția Podului Cosăuți-Yampil în curând va fi semnat”
Articolul următorAgenția Națională pentru Reglementare în Energetică a recepționat solicitarea S.A. „Moldovagaz” și o va examina în regim de urgență
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

 1. Bună Ziua.
  Domn Victor Cobasneanu , mai avem în raionul Soroca fotbaliști care reprezintă naționala Moldovei, presupun că a venit timpul să vă informați, pentru că asta este meseria unui jurnalist.
  Este Ion Borș căpitanul selecționatei U21 care în ultimul meci a marcat un gol și a dat o pasa de gol în meciul cu Gibraltar.
  Mai este Nicu Fortuna care reprezintă selecționata U18 la fel este sorocean.
  Voi doriți doar săi vedeți în știrile dvs pe frații Damascan, dacă sunteți o sursă obiectivă de știri ar trebui de promovat și alți băieți din raionul Soroca care reprezintă Republica Moldova pe arena internațională.
  O zi frumoasă să aveți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.