A tuturor, nu înseamnă fără stăpân!

0
858

Locatarii blocurilor de pe strada Ștefan cel Mare 35 și 37 s-au trezit în această săptămână că un locuitor al casei lor amenajează un loc pentru parcare sau garaj pe terenul verde. Deși terenul este public, cel care a început săpăturile în fața casei, chiar deasupra unei Linii Electrice de Cablu Subteran, nu a cerut nimănui permisiunea, deși a tuturor, nu înseamnă fără stăpân.

Oamenii au apelat la primărie și poliție pentru a opri lucrările, dar deocamdată nu au fost stopate, ba chiar au continuat astăzi pe la 6 dimineața ca să nu poată fi opriți de oamenii legii. “Le-am spus să vină cu demers către primar, care a fost depus astăzi la noi. Vom forma o comisie cu reprezentanții secției de construcții, de la ecologie, poliție și primărie. Vom ieși la fața locului  și vom verifica. După ce primarul va semna, cred că membrii comisiei vor merge mâine-poimâine la fața locului” ne-a declarat Mihail Grabciuc, viceprimarul municipiului Soroca. Am încercat să vorbim și cu persoana care face aceste lucrări, dar nu era acasă.

UPDATE , 11 aprilie

La rându-i, persoana care face aceste lucrări nu a fost de acord cu cele spuse de acești vecini și afirmă că sunt oameni care nu fac nimic și nici nu permit altora s-o facă. Ba mai mult, acesta ar avea și semnături ale vecinilor, care nu sunt împotriva lucrărilor…

Revenim cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.