A turnat apă de gură în chiuveta din bucătărie și a așteptat câteva minute. Ce s-a întâmplat e genial

0
736

Bucătăria este locul în care se adună toată familia, pentru a sta la masă sau la un „pahar de vorbă”. De aceea, este deosebit de important ca toată lumea să se simtă confortabil în ea. Trebuie să recunoaștem că nimănui nu i-ar plăcea să stea într-un miros urât în timp ce-și savurează mâncarea preferată, nu? Următorul pas după ce ai luat masa este, bineînțeles, spălatul vaselor. Iată de ce este util să torni apă de gură în chiuvetă.

Este igienic să păstrăm bucătăria cât mai curată. Coșul de gunoi trebuie aruncat des, pentru a nu persista un miros neplăcut, mâncarea expirată nu trebuie ținută cu lunile în frigider sau în dulapuri, iar chiuveta trebuie curățată în mod regulat. Aceasta din urmă este specială, deoarece se poate întâmpla să emane un miros urât, cu toate că o speli. Te-ai întrebat vreodată de ce scurgerea din bucătărie miroase urât și ce poți face în acest sens?

Truc eficient împotriva mirosurilor neplăcute

Conducta de scurgere din bucătărie poate emana un miros neplăcut din diverse cauze. Pe de o parte, un prim motiv ar fi gazele din canalizare care se împrăștie prin încăpere. În al doilea rând, mult mai probabil, mirosul din bucătărie depinde de resturile pe care le arunci în canalul de scurgere al chiuvetei. Multă lume comite această greșeală, fără să știe că deșeurile și resturile alimentare, care ajung în chiuvetă și apoi în canalizare, în timpul spălării vaselor, se așază pe pereții conductei de scurgere. În acest fel, se formează bacterii care provoacă mirosuri neplăcute.

Din fericire, există un truc foarte simplu care te poate scăpa de mirosul urât al chiuvetei din bucătărie. Soluția-minune este apa de gură. La fel ca utilizarea tradițională după spălarea dinților, apa de gură ucide bacteriile responsabile de respirația urât mirositoare. Eficientă este și în cazul scurgerii din bucătărie.

Cum trebuie să procedezi?

Curăță bine bucătăria, inclusiv chiuveta, apoi acordă atenție conductei de scurgere. Ia apa de gură din baie și toarnă un capac plin în canalul chiuvetei, pentru a ucide bacteriile și a neutraliza mirosurile neplăcute. Așteaptă 30 de minute ca apa de gură să își facă efectul. La final, dă drumul la apă fierbinte și clătește bine conducta de scurgere.

sursa: playtech.ro

Articolul precedentUn copil a provocat un incendiu, dat intervenția pompierilor a salvat viața micuțului și a străbunicăi în vârstă de 90 de ani
Articolul următorCum protejezi trandafirii de îngheț, iarna. E obligatoriu să procedezi ca la carte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.