A pus zeamă de lămâie în cartofii fierţi

0
599

Toate gospodinele încearcă să găsească multe trucuri care să le facă viața mai ușoară în bucătărie, dar și care să le ofere un plus în rețetele pe care le pregătesc des pentru cei dragi. Printre cele mai consumate legume din toate timpurile se află cartofii, care sunt ieftini, delicioși, rapid de făcut și versatili.

Aceștia sunt de cele mai multe ori prezenți în farfurie ca garnitură pentru pește, carne sau alte legume. Deși pare că sunt foarte ușor de făcut și nu ai cum să dai greș cu ei, există trucurile știute de profesioniști care îi fac și mai gustoși. Experții au adus în prim-plan obiceiul pe care îl au atunci când gătesc acest aliment.

Mai precis, ei adaugă puțină zeamă de lămâie în apa în care fierb aproape de momentul în care ei sunt gata. Puțini știu, dar dacă faci asta cartofii în coajă se vor curăța mult mai ușor, iar timpul de gătire va fi unul mult mai mic. Mai mult decât atât, pentru o aromă mai puternică a cartofilor trebuie să adaugi câteva crenguțe de mărar sau pătrunjel în oală lângă un praf de sare.

Ce nu știai despre cartofi?

  • Este una din legumele cu cele mai multe substanțe nutritive.
  • Reprezintă cea mai bună și ieftină sursă de potasiu.
  • Fiecare om de pe planetă poate consuma aproximativ 33 de kilograme de cartofi pe an.
  • A devenit prima legumă crescută în spațiu în anul 1995, pe nava Columbia.
  • Culturile de cartofi din Irlanda au fost distruse în întregime de un parazit în anul 1845.
  • Puțini știu, dar China este cel mai mare producător de cartofi din lume.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentIngredientul care transformă pâinea cu usturoi într-un real deliciu
Articolul următorDieta cu avocado te scapă de 5 kg. Ce trebuie să mănânci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.