A plătit 3000 de lei pentru că a urcat cu picioarele pe capota unei mașini

0
526

La data de 3 iunie 2023, un locuitor al raionului Florești a fost implicat într-un incident ce a ajuns în atenția judecătorilor. În timp ce se întorcea acasă cu un automobil închiriat, în mijlocul traseului a observat un bărbat. A oprit mașina de teamă să nu-l lovească.

Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a început să vorbească cuvinte urâte și să lovească cu pumnii capota automobilului. Mai mult, la un moment dat, acesta a urcat cu picioarele pe capota mașinii, provocând zgârieturi și denivelări. Șoferul a apelat imediat serviciul unic de urgență 112, iar polițiștii au intervenit rapid.

În cadrul ședinței de judecată, inculpatul a recunoscut că în ziua respectivă se afla în stare de ebrietate și a oprit automobilul, solicitând conducătorul să-l ducă acasă. Inculpatul și-a exprimat regretul pentru acțiunile sale și și-a asumat responsabilitatea, afirmând că nu dorește să se implice în astfel de incidente în viitor.

Pentru a compensa pagubele cauzate, inculpatul a plătit o amendă în valoare de 3000 de lei de asemenea i s-a impus o pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 140 (una sută patruzeci) ore.

sursa:https://jsr.instante.justice.md

Articolul precedentDe la 1 ianuarie 2024, salariile cadrelor didactice ar urma să crească cu 15 %
Articolul următorMeteo: în ultima zi de toamnă nu vom avea precipitații, iar temperatura aerului va oscila între -1 și +3 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.