Dacă dorești să faci un bine, urmează exemplul AMG Kernel Group, vino la Angelus Soroca!

0
149

Asociația Obștească „Angelus Soroca” oferă, în special,  îngrijiri paliative la domiciliul pentru pacienți țintuiți la pat.  Misiunea organizației este de a alina durerea acestor pacienți, pentru care orice gest contează.

Din ianuarie 2014, Asociația activează  atât în orașul Soroca, cât și în raion, reușind să facă  vizite la domiciliul la pacienți cu boli  grave, oferind acestora atât asistentă medicală, cât și suport psiho-emoțional, spiritual. Asociația a susținut beneficiari de toate vârstele cu medicamente (gastrice, cardiatice, analgetice),  cu stome,  cu cărucioare, cu paturi multifunctionale (stoc limitat, din donații)  și cu  produse alimentare, igienice, în special, cele din urmă, oferite familiilor social -vulnerabile.

În luna iulie, anul acesta,  Asociația Angelus, având la evidență 80 de pacienți, a selectat 15 pacienți,  cu un venit minim de existență. Beneficiarii au primit produse alimentare și igienice din partea Asociației.

O  bună parte din produsele alimentare (legume) au fost donate de A.M.G. Kernel Group S.R.L , ceea ce ne-a bucurat nespus. Le mulțumim pentru implicare și le aducem sincere mulțumiri atât  din partea pacienților, cât și din partea Asociației. Există  oameni cu suflet mare!

Daca vrei și tu să faci un act de binefacere, ești așteptat mereu la A.O,,ANGELUS SOROCA,, pe strada Malamud 10/2. (Adelina DOBROVOLSCHI)


Articolul precedentLa Soroca va mai fi organizat un Maraton de vaccinare.
Articolul următor12 soroceni confirmați cu COVID-19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.