Sorocenii cu cetățenie română vor sta în carantină, în Italia, doar cinci zile.

0
72

 Guvernul de la Roma a decis că cetățenii din 30 de țări, care sosesc în Italia, nu trebuie să mai stea în carantină decât 5 zile, dar nu două săptămâni. Aceste țări sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Islanda, Norvegia, Lichtenstein, Eleveţia, Andorra, Principatul Monaco.

Astfel, moldovenii cu cetățenie română intră în această categorie de „privilegiați”. Pe de altă parte, cei care vin în Italia din țările susnumite, trebuie să prezinte un test negativ cu 48 de ore înainte de sosire şi, potrivit Ministerului Afacerilor Externe din România, după cele cinci zile de carantină să se supună din nou unui test molecular sau antigen, de tip tampon, pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

 


Articolul precedentEuro pierde 8 bani în fața leului, iar dolarul „slăbește” cu 3 bani
Articolul următorDacă dorești să beneficiezi de lemn pentru foc trebuie să…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.