Hotelierii, prestatorii de servicii, agricultorii, silvicultorii și pescarii sunt moldovenii cu cele mai mici salarii

0
43

   Conform Biroului Național de Statistică, în luna septembrie cei mai prost plătiți moldoveni au fost cei ocupați de  activitățile de cazare și alimentație publică, unde aproximativ fiecare a doua persoană are un salariu mai mic de 4 mii de lei, iar fiecare a treia – are un salariu cuprins între 4 și 6 mii de lei.

Urmează angajații din agricultură, silvicultură și pescuit, unde 39,6% din totalul salariaților au un salariu mai mic de 4 mii de lei, iar 33,3%  – au salariul cuprins între 4 și 6 mii de lei.

Salarii mici au și cei angajați în activități de servicii administrative și activități de servicii suport, unde 42,2% din totalul salariaților au un salariu mai mic de 4 mii de lei, iar 27,2%  – au salariul cuprins între 4 și 6 mii lei.


Articolul precedentSoroca în așteptarea sărbătorilor și… a zăpezii / VIDEO NO COMMENT
Articolul următorBarza a mai adus la Soroca 6 băieței și 2 fetițe
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.