Astăzi a apărut un nou număr al Observatorului de Nord. Citește-l și află ce te interesează

0
68

Astăzi a apărut Observatorul de Nord cu nr.46
În sumar:

*„Valeriu Bordian: ”Situația cu COVID-19 la Spitalul din Soroca este grea, dar nu dramatică” – material semnat de vice directorul Spitalului raional din Soroca, despre situația la zi la capitolul „pandemie”.

*Stadionul din Soroca: PROBLEME CAMUFLATE DE UN AMBALAJ FRUMOS (II) – continuarea temei stării dezastruoase de la stadionul municipal, de data aceasta despre opiniile societății civile la acest subiect.

*„Cum se numește statul care dă prioritate interlopilor în fața partenerului strategic” – Tableta de vineri de Victor Cobăsneanu.

*În raionul Soroca, Programul ”Drumuri Bune pentru Moldova 2020” s-a încheiat în totalitate” – un material despre implementarea proiectului guvernamental

*Țuțora (Partea I) – un material la rubrica „Anul Stanislaw Zolkiewski în Polonia”, un material la semnat de Valentina și Nicolae Bulat de la Muzeul din Soroca.

*SRL „Vimpex‑SV” va construi turnul de apă de la Dărcăuți” – un articol despre rezultatele licitației cu privire la construcția unui Turn de apă în satul Dărcăuți.

*Marin RUSSU: „În sezonul acesta, am evoluat mult sub posibilitățile și dorințele noastre. Au fost și vremuri mai bune” – un interviu cu Marin Russu, antrenorul echipei de fotbal Inter (Soroca)

*Mihail OJOG: ”Lucrările de demontare a țevilor subterane de la Țekinovca sunt legale”, un material de problemă, despre înstrăinarea unor țevi proprietate a Regiei Apă Canal Soroca.

*”Două prietene pe viață — Daniela Spânu și… Cartea”, un articol semnat de șefa Bibliotecii pentru Copii „Steliana Grama”.

*”Dificultățile reintegrării în societate a unei liceene care s-a tratat de COVID-19” – un material semnat de Irina Odobescu, despre drepturile copiilor.

*UMOR PE TIMPUL PANDEMIEI, de epigramistul Mihai Sălcuțan de la Buzău, versuri de Rodica Cuțescu, bancuri, SUDOCU, Programe TV, HOROSCOP.

*„Nimereuca de ieri și de azi”, un material despre istoria satului Nimereuca.

*„Totul începe de la sol. Viața pe Terra ar fi fost imposibilă fără sol”, articol din activitatea Ao „Teragronord” din Soroca

*„Poluarea mediului distruge”, un material despre starea dezastruoasă ecologică înregistrată în municipiul Soroca

*„Cum arată Soroca, satul cu un singur drum?, un material despre un sat de lângă Bălți, care poartă numele…Soroca, semnat de Vadim Șterbate.

*„40 de nominalizări pentru trofeul „Alexandra Grajdan”, din activitatea Asociației Obștești „Demos”.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!

 


Articolul precedentLeul își revine, dolarul și euro mai scad din preț
Articolul următorCum se numește statul care dă prioritate interlopilor în fața partenerului strategic
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.