Miliarde de lei pentru lupta cu coronavirusul

0
46

Guvernul va aproba astăzi rectificări la bugetul de stat pentru 2020. Potrivit premierului, Ion Chicu, pentru sistemul de Sănătate au fost alocate, suplimentar, 1,4 miliarde de lei.

„Vom aloca suplimentar acești bani pentru sistemul medical al Republicii Moldova, ca să facă față acestei epidemii. Sunt diferite surse de finanțare, inclusiv credite externe”, a explicat Ion Chicu. Premierul a anunțat că vor fi alocate încă 1,6 miliarde de lei pentru bugetul asigurării sociale, dar și 2,1 miliarde lei pentru ajutorul mediului de afaceri. Acest proiect urmează să treacă prin Parlament.

    Pe de altă parte, guvernul va aloca suplimentar 1,4 miliarde de lei pentru sistemul de sănătate, 1,6 miliarde de lei pentru bugetul asigurării sociale, dar și 2,1 miliarde lei pentru ajutorul mediului de afaceri.


Articolul precedentȘOLCANI: Autoritățile au decis modul de organizare a populației în Noaptea Învierii
Articolul următorIată motivul pentru care brutarii sunt cei mai relaxaţi oameni pe timp de pandemie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.