La Colegiul „Mihai Eminescu” a avut loc o expoziție pentru combaterea traficului de ființe umane / GALERIE FOTO

0
188

În cadrul săptămânii dedicate luptei împotriva traficului de ființe umane, catedra de Științe Socioumane și Asistență Socială de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca a organizat o expoziție tematică, sub sloganul „Spune STOP – Traficului de ființe umane”. Evenimentul a avut scopul de a sensibiliza tinerii cu privire la acest fenomen grav și de a promova prevenirea și combaterea lui.

Expoziția a inclus lucrările elevilor anilor I-IV, care și-au exprimat prin desene, postere și alte creații artistice viziunea lor asupra pericolelor traficului de ființe umane. Aceste lucrări au scos în evidență nu doar gravitatea fenomenului, ci și modul în care tinerii înțeleg impactul acestuia asupra victimelor și asupra societății.

Pe lângă expoziție, participanții au vizionat și un film informativ dedicat prevenirii traficului de persoane. Acesta a oferit detalii despre metodele prin care oamenii sunt atrași în capcana traficanților, dar și despre modalitățile de protecție și sprijin pentru cei vulnerabili.

La finalul activității, profesorii și elevii au primit broșuri informative cu mesajul „Tineri informați – Tineri protejați”, un material care subliniază importanța informării pentru prevenirea situațiilor de risc.


  • ETICHETE
  • DC
Articolul precedentEmisiunea „W”: Reflecții după referendum – cum s-a votat la Soroca, în republică și diasporă / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.