Spitalul raional din Soroca este printre cele șase care dispun de tomografe computerizate de ultimă generație

0
32
 Când am preluat conducerea Ministerului Sănătății, în instituțiile medicale publice existau doar câteva tomografe depășite și consumate. Pacienții ajungeau cel mai frecvent contra cost la privat, scrie pe pagina sa de Facebook ministra sănătății, Ala Nemerenco.
 
 Astăzi șase spitale raionale – din Căușeni, Hîncești, Florești, Edineț, Soroca, Comrat, două spitale municipale – “Gheorghe Paladi” si de Copii „Valentin Ignatenco”, și patru republicane – Spitalul Clinic Bălți, Institutul de Medicină Urgentă, Institutul de Cardiologie și Institutul Oncologic dispun de tomografe computerizate de ultimă generație cu diferită capacitate.
Pentru noi este important ca fiecare cetățean să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, fiindcă nimic nu e mai de preț decât sănătatea.
Sănătate să aveți!

Articolul precedent37.680 de lei – acesta a fost salariu mediul la Energocom, în anul 2023
Articolul următor/VIDEO/ Integrarea în UE nu înseamnă pierderea suveranității RM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.