Reparația capitală a grădiniței „Calina” din Soroca continuă în cadrul proiectului de revitalizare urbană

0
29

La Soroca, reparația capitală a Instituției de Educație Timpurie „Calina” este în plină desfășurare, în cadrul unui proiect de revitalizare urbană finanțată de Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. Proiectul este implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

În prezent, lucrările se concentrează pe termoizolarea pereților clădirii, pe o suprafață de 1200 mp, și pe renovarea interioară a instituției. Până acum, a fost finalizată reconstrucția acoperișului pe o suprafață de 520 mp, instalandu-se 90 de panouri fotovoltaice, care vor reduce costurile de întreținere, contribuind la un mediu mai curat.

Reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord subliniază că acest proiect este doar unul dintr-o serie de inițiative menite să îmbunătățească infrastructura educațională din regiune. Investițiile în educația timpurie nu doar că îmbunătățesc condițiile pentru copii și cadrele didactice, dar și sprijină integrarea grupurilor vulnerabile, cum ar fi copiii de origine romă, în sistemul educațional. sursa: https://www.adrnord.md/


Articolul precedentNoua generație de alegători: Tinerii din Soroca se pregătesc să participe activ la alegeri / VIDEO
Articolul următorApel către toți oamenii de bună credință!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.