Gustoșenii de la bunica. Pregătim cocktail din căpșuni / VIDEO

0
25

Amintirile din vacanța de vară sunt fără doar și poate legate de bunici. Așa a fost întotdeauna: cum terminam școala, mergeam la țară, acolo unde bunicii ne așteptau cu brațele deschise. Mai țineți minte diminețile acelea în care vă trezeați învăluiți în aroma clătitelor calde sau a brânzoaicelor pufoase, miros care plutea prin toată casa? Dar de puiul în smântână pregătit de Sfântul Petru și Pavel, vă mai amintiți, sau de colțunașii cu vișină, de tocănița de legume coaptă la cuptorușul din curte. Cu trecerea anilor ne dăm seama că atunci când bunica punea ceva gustos pe masă, era un fel aparte al ei de a-și arăta dragostea față de noi.

Cu un strop de nostalgie pentru vremurile de odinioară, ”Observatorul de Nord” vă prezintă încă o recetă din rubrica “Gustoșenii de la bunica”. În cadrul acesteia, ne propunem să vă povestim cu ce bucate, bunicile de astăzi, își alintă nepoții pe timpul vacanței de vară.

Articolul precedentCum îți răcești băutura fără să pui gheață. Ai nevoie doar de un prosop
Articolul următorMeteo, 29 iulie 2024: săptămâna începe cu valori termice mai scăzute decât la sfârșitul săptămânii trecute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.