A pus bicarbonat de sodiu pe covor și a așteptat puțin. Ce a urmat e viral pe internet

0
1126

Cu toții știm că bicarbonatul de sodiu este foarte util în casele noastre și folosit pentru o sumedenie de lucruri. În cazul în care covorul tău este murdar și nu știi cum să scapi de petele nedorite, bicarbonatul de sodiu poate fi prietenul tău cel mai bun.

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe covor

Petele nedorite de pe covorul tău pot fi un adevărat coșmar. Dacă ai încercat diferite substanțe chimice și ai rămas în pană de idei, îți oferim o soluție simplă, care dă rezultate. Cu acest sfat, îți cureți bine covorul în timp ce îi restabiliți culoarea inițială și fără a folosi șampon.

Înainte de a începe, aspirați bine covorul pentru a îndepărta tot praful, după care presară bicarbonat de sodiu pe toată suprafața covorului sau peste pata care îți dă bătăi de cap.

După, periază cu grijă pentru a pătrunde soluția în fibre. Concentrează-te în special pe zonele care conțin multe pete. Trebuie să aștepți cel puțin 2 până la 3 ore pentru ca bicarbonatul să acționeze. Cu cât îl lași mai mult, cu atât mai bine.

În cele din urmă, dă-i o aspirare temeinică. Aceasta este cheia succesului. De asemenea, un alt lucru pe care îl poți încerca este să înlocuiești bicarbonatul de sodiu cu sare. Este la fel de eficient ca și produsele pentru curățarea covoarelor cumpărate de la magazin.

Cum îndepărtezi cu ușurință părul animalelor de companie de pe covor

Dacă pisica sau câinele tău lasă foarte mult păr, probabil ți-ai dat deja seama că aspirarea nu ajută foarte mult, cel puțin nu pe termen lung.

Există un truc magic mult mai rapid pentru a îndepărta părul de pe covoare, canapele și fotolii. Trucul este să folosești o racletă pentru geamuri pentru a îndepărta cu ușurință firele de păr.

Tot ce trebuie să faci este să folosești o racletă pentru geam și să „răzuiești” covorul foarte bine. Desigur, animalele vor lăsa mereu păr, dar vei scăpa de mai mult păr în acest mod decât dacă ai folosi doar aspiratorul.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentVindecarea insomniei cu tehnica militară a somnului: O soluție eficientă
Articolul următorCum să răcorești rapid casa în mai puțin de 5 minute, chiar dacă nu ai aer condiționat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.