De ce să te speli cu sare pe mâini

0
406

Puține persoane știu că spălatul cu sare pe mâini poate aduce o serie de beneficii. Se pare că aceasta poate curăța profund energiile negative pe care le acumulăm pe parcursul zilei. De-a lungul timpului, sarea a fost considerată un simbol al purificării spirituale. Cu ajutorul acesteia, veți putea scăpa de energiile negative. Mai mult, în acest fel vă veți putea reînnoi și spiritul.

Sarea, magnet pentru energiile pozitive

De-a lungul timpului, spălatul pe mâini cu sare a fost considerat  o metodă prin care putem atrage energiile pozitive. În urma acestui proces, atât lucrurile pe plan personal cât și pe cel financiar vor merge bine.

Din acest motiv, o bună parte din oameni preferă să repete în fiecare zi acest ritual. Fără dar și poate, veți avea parte de abudență financiară.  În plus, sarea este prietenoasă și cu mediul înconjurător.

Alte utilizări ale acestui condiment

Aceasta nu este singură metodă prin care putem folosi sarea. Se pare că acest condiment stă la baza unor  zeci de trucuri. Spre exemplu, o mulțime de gospodine preferă să adauge sarea în sticla de ulei.

Adăugarea sării în ulei este un truc eficient, pentru că toți care gătesc știu că uleiul pus la încins începe să sară din cratiță. Dacă ne dorim ca acest lucru să nu se mai întâmple, putem adăuga un sfert de linguriță de sare într-o sticlă de ulei.

Pe lângă faptul că gătitul va fi mai plăcut, uleiul nu va mai sări pe suprafețele din bucătărie. În plus, cel care gătește nu mai riscă să se ardă pe mâini. Lista cu trucuri care au la bază sarea nu se termină aici. Se pare că acest condiment are nu mai puțin de 14.000 de utilizări diferite în bucătărie, dar și în afara ei.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCălătoria literară a lui Vitalie Gaiceanu la Soroca / VIDEO
Articolul următorSoroca: istoria mai puțin cunoscută a bisericilor din oraș, a sinagogei și a proiectului catedralei romano-catolice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.