O, ce veste minunată! Președintele raionului Soroca angajează purtător de cuvânt

0
332
  Președintele Raionului Soroca anunţă concurs de ocupare a funcţiei publice vacante de specialist superior al Secției Administrație Publică din cadrul Aparatului Președintelui raionului Soroca (purtător de cuvânt).
  Scopul general al funcției: Planificarea, elaborarea și implementarea strategiilor de informare și comunicare, promovarea imaginii autorității publice, asigurarea conlucrării organelor administrației publice cu mass-media. Asigurarea bunei funcționări a Aparatului Președintelui raionului și a Consiliului raional Soroca… Este o veste foarte bună pentru noi, ziariștii de la Observatorul de Nord or, să spunem drept, comunicarea cu autoritățile raionale chiar lasă de dorit.
Dosarele de participare la concurs, întocmite conform Hotărârii Guvernului nr.201/2009, se primesc la sediul Consiliului raional Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5, (et.5, bir.511), telefon 0-230-2-20-26 sau e-mail: luiza.caraush@gmail.com.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentATENȚIE! Examenele de șoferie vor fi susținute după o nouă metodologie
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în raionul Soroca, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.