Ultimele câteva ore de agitație pentru candidații la funcția de primar al satului Zastânca

0
118

  Până la miezul nopții mai este permisă agitația electorală pentru candidații la funcția de primar al satului Zastânca. În ziua precedentă alegerilor și în ziua alagerilor orice fel de agitație este interzisă.

   Persoanele care încalcă aceste reglementări, prevăzute de Codul Electoral riscă să fie sancționați cu amenzi de la 750 la 1.500 de lei, în cazul persoanelor fizice și de la 1.750 la 2.500 de lei în cazul persoanelor cu funcție de răspundere sau concurentului electoral.

   Vă reamintim că, pentru funcțui de primar al satului Zastânca concurează șase candidați: SANDU Ivan – din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”; ȚURCAN Vladimir – din partea Partidului Democrat din Moldova; PURICI Serghei – din partea Partidului Politic „Șor”; GUȚU Andrei – din partea Partidului Politic „Platforma Dreptate și Adevăr”; COVALCIUC Valeriu – din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor; COROVLEAN Mihail – candidat independent.

Alegerile pentru funcția de primar al satului Zastânca vor avel loc pe data de 29 mai 2022.


Articolul precedentFabrica de conserve ”Alfa Nistru” și Centrul de Dezvoltare ”Ingenioșii”, sponsorii concursului foto „Deghizează-te și câștigă”!
Articolul următorRezultatele sondajului: Unde planificați să mergeți la odihnă?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.