+450 cazuri noi de COVID-19 sunt confirmate astăzi în Republica Moldova: Soroca și-a învățat lecția?

0
2803

Alte 450 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 2013 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la  13 556  cazuri.

Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în municipiile Chișinău și Bălți. Raionul Soroca și-a învățat sau nu lecția? Cu excepția zilei de ieri, când au fost confirmate 10 cazuri de COVID-19, în ultima săptămână în raionul Soroca numărul de infecții noi a variat între 0 și 5 cazuri. 

Astăzi niciun caz nou nu este confirmat în raion, numărul total de infecții rămâne același – 522, dintre care 16 decese și 461 cazuri în care pacienții au fost tratați.

Distribuția cazurilor noi pe regiuni:

Sursa: MSPS

Din numărul total de cazuri din această zi, 18 sunt lucrători medicali: medici – 10, asistenți medicali – 6, personal auxiliar – 2.  Tot azi sunt raportate șase decese din cauza complicațiilor cauzate de Coronavirus, printre care sunt doi medici.

Articolul precedentColegul nostru Vadim Șterbate premiat de API pentru cea mai bună fotografie: Vezi cine sunt învingătorii în alte categorii
Articolul următorObiecte cu vechimea de peste cinci mii de ani au fost descoperite la marginea satului Zastânca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.