Pregătirile pentru Festivalul-concurs de muzică sacră sunt în toi

0
28

Peste o săptămână, la Soroca, va avea loc tradiționalul Festival –concurs raional de muzică sacră „Cu noi este Dumnezeu”. Pregătirile sunt în toi, spun organizatorii și îndeamnă toți doritorii să vină la eveniment, unde vor putea asculta cântări bisericești, în interpretarea diferitor colective artistice.

La ce-a de-a XXII-a ediție vor participa ansamblurile vocale, formaţiile corale de copii şi maturi  şi a corurile bisericeşti din oraş şi raion.

Evenimentul este organizat de Secţia Cultură şi Turism  Soroca  în colaborare cu  Vicariatul de Soroca, care au comunicat că în acest an, în calitate e oaspeți, la festival vor evolua Corul claselor mari  „Belcanto” a Şcolii de Arte „E. Coca”,municipiul Soroca, Corul de preoţi  din raionul Soroca și , Grupul vocal  „Mugur-Mugurel” a Catedralei „Sfântul Sava” din orașul Buzău, România.

Festivalul-concurs se va desfășura la 10 aprilie, în incinta Palatului de Cultură Soroca și va începe la ora 11.00. Publicul va avea ocazia să viziteze și o expoziție Pascală (10.30).

Sunt așteptați toți doritorii, intrarea este liberă.


Articolul precedentSoarele de azi pentru viitorul energetic de mâine
Articolul următorFotografia zilei: Viaţă de câine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.