+412 cazuri noi de COVID-19 în republică: Soroca este la coada clasamentului…astăzi

0
712

Alte 412 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 2579 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 30 789 cazuri, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Dintre acestea, 21885 persoane au fost tratate  de COVID-19, iar 908 au decedat în urma complicațiilor cauzate de virus. Astăzi, din fericire, niciun deces nu este înregistrat.

De asemenea, astăzi este confirmat un număr mic de infecții cu COVID-19 în raionul Soroca – 3 cazuri noi, în comparație cu zilele precedente. Astfel, numărul total de infectări în raion a ajuns la 986. Dintre acestea, 653 cazuri recuperate și 28 cazuri finalizate cu decesul pacienților.

Articolul precedentVIDEO: Cum se pregătesc aleșii locali pentru ședința Consiliului raional și ce chestiuni urmează să le supună votului
Articolul următorCulmea obrăzniciei: să mituiești o persoană oarbă cu 650 de euro!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.