300 de copii se odihnesc în schimbul II la Tabăra de odihnă ”La Dumbravă”/ VIDEO

0
1120

Tabăra de odihnă pentru copii “La Dumbravă” din satul Volovița și-a deschis porțile pentru al doilea schimb, care este și ultimul din acest an pentru încă 300 de copii, ce vor petrece următoarele 10 zile într-o atmosferă de distracție și învățare.

Activitățile sportive îi vor menține activi și sănătoși, iar atelierele de creație le vor stimula imaginația și abilitățile artistice. Seara, discoteca îi va aduna pe toți pentru momente de dans și voie bună.

Mulți dintre copii sunt pentru prima dată într-o astfel de tabără și abia așteaptă să participe la toate activitățile.

Cu un program bine structurat și o echipă dedicată, tabăra oferă o experiență de vară de neuitat. Fiecare schimb aduce noi aventuri și oportunități de dezvoltare personală, contribuind la crearea unor amintiri prețioase.

Deschiderea celui de-al doilea schimb promite să fie încărcat de bucurii și momente speciale pentru toți participanții. Copiii din orașul și raionul Soroca vor avea parte de câteva zile pline de activități recreative și educative, într-un mediu sigur și prietenos.


Articolul precedentPodcast cu Vrej Martirosian: Sprijin pentru tinerii NEET din Florești / VIDEO
Articolul următorCum apreciază funcționarii publici calitatea politicilor anticorupţie în autorităţile publice centrale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.