+295 cazuri noi de COVID-19 în republică: Și în raionul Soroca sunt confirmate cazuri noi de infecție

0
1610
Foto: pixabay.com

Alte 295 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1825 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 17 445 cazuri. Până la ziua de azi, 10 093 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 572 pacienți au cedat în fața virusului, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

După ce astăzi a fost confirmate alte 6 cazuri noi de Coronavirus în raionul Soroca, numărul total de infectați a ajuns la 592. Dintre acestea 18 s-au încheiat cu decesul pacienților, iar în alte 483 cazuri- cu însănătoșirea lor.

Distribuția cazurilor noi pe regiuni:

Totodată, ministerul de resort informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19 în ultimele 24 de ore:

 

Deces 564: Femeie de 65 ani, din r-nul Glodeni, internată la IMSP SR Glodeni, pe 20 iunie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, AVC.

 

Deces 565: Femeie de 63 ani, din r-nul Drochia, internată la IMSP SR Drochia, pe 1 iulie, în stare foarte gravă. Comorbidități: obezitate gr. II.

 

Deces 566: Femeie de 62 ani, din r-nul Taraclia, internată la IMSP SR Taraclia, pe 26 mai. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, AVC.

 

Deces 567: Femeie de 59 ani, din r-nul Ceadîr-Lunga, internată la IMSP SR Cimișlia, pe 3 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II.

 

Deces 568: Bărbat de 59 ani, din r-nul Călărași, internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe 6 iunie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2.

 

Deces 569: Femeie de 61 ani, din r-nul Hâncești, internată la IMSP SR Hâncești, pe 28 iunie. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială gr. II.

 

Deces 570: Bărbat de 62 ani, din r-nul Criuleni, internat la Spitalul Clinic Republican, pe 13 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, tiroidită autoimună.

 

Deces 571: Femeie de 65 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sfânta Treime”, pe 16 iunie. Comorbidități: mielom multiplu.

 

Deces 572: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sfânta Treime”, pe 19 iunie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. II.


Articolul precedentONG-urile de media: Serviciul Protecție și Pază de Stat trebuie să apere demnitarii de pericole fizice, nu de întrebările jurnaliștilor
Articolul următor„Mai bine să-mi fie rău, decât să-mi pară rău” sau Nitrații care mănâncă ficații
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.