25.000.000 de lei vor fi alocați, în acest an, pentru renovarea blocurilor sanitare în școli

0
267

Consiliile raionale și primarii din Republica Moldova sunt încurajați să aplice din timp proiecte tehnice calitative ce țin de renovarea blocurilor sanitare în școli. Pentru Ministerul Educației și Cercetării aceaste lucrări sunt prioritare, a declarat ministrul Dan Perciun. 

Pentru aceste lucrări cunt preconizați în acest an, din bugetul de stat, 25.000.000 de lei. „Ne propunem ca până în luna iunie să avem contractele semnate cu autoritățile publice locale, iar ulterior să începem lucrările, astfel încât acestea să fie desfășurate în perioada vacanței de vară și să fie încheiate până la începutul următorului an de studii”, a menționat Mihail Croitoru, directorul Oficiului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

Vă reamintim că, și anul trecut, din bugetul de stat a fost alocată suma de 25 de mln de lei pentru modernizarea blocurilor sanitare în școli, fiind implementate 21 de proiecte în acest sens.


Articolul precedentUn tânăr a pierdut 50 de dolari falși la Seca, și a “câștigat” o condamnare pe trei ani și jumătate
Articolul următorȘezătoare folclorică la grădinița ”Andrieș” din municipiul Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.