15 titluri de cărți au fost donate Bibliotecii din Zastânca

0
95

Cel mai mare și scump cadou pentru o bibliotecă sunt cărțile. Dăruind o carte bună poți bucura un om, poți deschide un drum! De aceea îi sunt foarte recunoscătoare și-i mulțumesc băștinașei noastre, doamnei Aliona Gasnaș, pentru donația de carte.

Cele 15 titluri de literatură artistică cu un conținut relevant, captivant și interesant se regăsesc pe rafturile bibliotecii noastre și sunt în așteptarea cititorilor interesați. Sunt convinsă că copii le vor citi cu plăcere! Acest gest mărinimos a dus la îmbogățirea fondului de carte, care necesită permanent reînnoit.

Donați o carte! Și nu contează în care bibliotecă va ajunge aceasta, în biblioteca din localitatea în care ați crescut, în biblioteca de serviciile căreia vă folosiți acum sau în bibliotecile pe lângă care vă poartă drumul. Bibliotecile publice sunt bunuri comune, pe care le folosim împreună. Toate lucrează pentru cetățenii noștri, împreună cu care avem de construit un viitor pentru țara în care trăim.

Viorica Osadciuc, bibliotecar principal, satul Zastânca


Articolul precedentФЕЙК: Майя Санду получила 40 млн долларов от Всемирного банка на ликвидацию школ
Articolul următorAtelierul de formare cu genericul „Elemente din BLP 1 Programul naţional pentru o învăţare mai bună”, la Colegiului Tehnic Agricol
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.