Vadim CEBAN: Vara gazele vor fi mai scumpe decât toamna

0
36

   Invitat la un post privat de televiziune, șeful de la Moldova Gaz, Vadim Ceban,  a făcut lumină în ceea ce privește majorarea prețului la un metru cub de gaze naturale. Conform oficialului, prețul propus ANRE, de 24 lei, vizează doar costul gazelor pe timp de vară.

  Ceban a declarat că, din toamnă consumatorii ar urma să achite 15-16 lei pentru un metru cub de gaze.  „Noi am propus ca noul tarif să fie pentru perioada verii, vedem ce va fi la toamnă. Noi am propus formula aceasta ca să avem o formulă așa cum se mișcă piața, așa să fie sincronizate tarifele pe intern”, a spus Vadim Ceban.

 

Articolul precedent65 de ani – până la această vârstă funcționarii publici vor deținea funcții de conducere
Articolul următorAndrei GUȚU: „Împreună pentru un sat prosper”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.