Ziua națională a Tineretului va fi marcată prin mai multe activități

0
77
facebook.com/CRTDACIA

În fiecare a doua duminică a lunii noiembrie, în Republica Moldova este marcată ,,Ziua Națională a Tineretului”. 

În acest sens, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării prezintă „Planul consolidat privind acțiunile dedicate Zilei Naționale a Tineretului şi Zilei Internaționale a Studentului” pe tot parcursul lunii curente.

Planul nominalizat conține o serie de activități și manifestări dedicate tinerilor, care au drept scop sporirea activismului civic și participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, activități referitoare la valorificarea potențialului creator al tinerilor, precum și oportunități de petrecere a timpului liber prin modalități non-formale.

Menționăm că „Ziua Națională a Tineretului” este marcată în a doua duminică a lunii noiembrie în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 552/1996.

Vezi aici „Planul consolidat privind acțiunile dedicate Zilei Naționale a Tineretului şi Zilei Internaționale a Studentului”

 

(sursă: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării)
Articolul precedent“La Marseillaise” cântată la Soroca la pianul dăruit de diaspora franceză / VIDEO
Articolul următorÎn atenția proprietarilor de spălătorii auto: vine „revizia”!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.