“Ziua familiei” sub semnul epoleților la Soroca / GALERIE FOTO

0
371

Inspectoratul General al Poliției a lansat cu prilejul “Zilei familiei”, campania națională de informare și sensibilizare cu genericul „Siguranța familiei tale contează! – Informăm. Educăm. Protejăm”. Astăzi în Parcul “Mihai Eminescu” din municipiul Soroca a avut loc un eveniment, parte a acestei campanii, organizat de Inspectoratul de Poliție Soroca.

Zeci de elevi curioși, care urmează să-și întemeieze o familie, au ascultat mesajele polițistei Viorica Deșan, medicilor Tatiana Morari (ginecolog-obstetrician) și Tamara Grebănos (pediatru), preotului Sorin Huluță despre familie, valori, prevenirea și combaterea violenței. Cei prezenți au privit un spot ce promovează conștientizarea faptului că semnalarea la timp a organelor de drept poate preveni violența. Apoi elevii au fost provocați să-și pună la încercare creația și cunoștințele.

Campania este realizată în partneriat cu Agenția Națională de Prevenire și Combatere a Violenței împotriva Femeilor și a Violenței în familie, UN Women Moldova, Centrul Internațional „La strada”, Organizația Internațională pentru Migrație în Moldova, A.O. „Didactica Aplicată”, SRL „VENDOSTAR”, A.O. „Artemida”, A.O. „CeNeFacem”, Centrul de Drept al Femeilor, Ambasada SUA, Inspectoratul Național de Probațiune, reprezentanți ai programelor de protecție și ai structurilor internaționale, etc.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Lucrările sunt în toi pe traseul Șolcani – Otaci
Articolul următorO nouă escrocherie online: „Nike” la 38 de lei
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.