Ziua Dansului sărbătorită la Drochia de cluburile de dans din toată țara / VIDEO

0
312

Ziua Dansului este o sărbătoare dedicată artei mișcării și a expresiei corporale. Celebrată anual pe 29 aprilie, această zi este o oportunitate pentru dansatori și pentru comunitatea largă să celebreze importanța dansului în viața noastră. În ziua dedicată Dansului, dansatorii și comunitatea se reunesc pentru a sărbători arta mișcării și a expresiei corporale.

Daniela și Mihai Zaporojan conducătorii clubului de dansuri „IMPERIA” din Drochia, sunt organizatorii concursului în cadrul evenimentului „Imperia Dance Cup” 2023, unde cluburile de dans din orașele Chișinău, Bălți, Cernăuți, orașul Sîngera, Tiraspol și Soroca au concurat. Clubul de dans sportiv „Prestige – Dance” din Soroca, condus de Mihai Ţapu şi Oxana Vrancean, a fost reprezentat de 30 de membri, toți fiind recunoscuți cu mențiuni, diplome și cupe.


Articolul precedentFructele care te scapă de moliile din șifonier. Hainele tale nu vor mai fi mâncate
Articolul următor90 de minute de anti-fotbal la Soroca și o remiză, care nu a meritat-o nici una din echipe
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.