Zeci de copii din raionul Florești se pot bucura unui nou teren de joacă modern

0
220

Copiii din satul Putineşti, raionul Florești, se pot bucura de un nou teren de joacă care a fost amenajat de primăria Putinești prin intermediul GAL ,,Lunca Răutului”. Proiectul a fost implementat în cadrul programului LEADER. 

„Acum copii din localitatea noastră se pot juca pe un teren de joacă modern. Vrea să mulțumesc GAL „Lunca Răutului” pentru colaborarea frumoasă şi sperăm pe viitor în continuarea noilor proiecte”, a menționat primarul satului Putineşti, Ghenadie Chefu.
Programul LEADER este un instrument de subventionare a GAL-urilor, administrat de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare al Republici Moldova si implementat de către Agentia de Interventie si Plati pentru Agriculturã, cu sprijinul Retelei Nationale LEADER si Solidarity Fund PL în Moldova.

„Ne bucurăm și noi pentru copiii care se vor juca pe acest teren. Vreau să mai spun că anunțăm un nou concurs de granturi în cadrul Programului LEADER pentru antreprenori, autorități publice locale și organizații non-guvernamentale de pe teritoriul GAL ,,Lunca Rautului”. Prin acest concurs, ne propunem să susținem ideile de dezvoltare a localităților din microregiune”, a mai adăugat Natalia Barbăscumpă (Tolici), directoarea GAL”Lunca Răutului”.

Articolul precedentNina Spoialo: „Nu iubesc gâlceava, așa mi-i caracterul” / VIDEO
Articolul următorOlga Gherghelijiu: „De-ar ști mama cât de mult bine mi-a prins cartea” / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.