Violetta Țaga: „Dorința de a învăța și de a munci, m-au condus către drumul artelor”

0
4046

Violetta Țaga este o personalitate diversă și foarte creativă. Încă din copilărie, era sigură că viața ei va fi foarte interesantă. A absolvit școala de pictură și școala muzicală, mai apoi a înțeles că e și un contabil bun, căci a absolvit Universitatea de Stat din Bălți. Îi place să dăruie câte un strop de fericire celor dragi, prin creativitatea și pasiunea sa. Are un hobby cu care se mândrește mult.

Ideea de a confecționa păpuși, mi-a apărut câțiva ani în urmă. Am procurat de la cineva, o păpușă handmade pentru fiica mea. Și pentru că tindem mereu spre ceea ce e frumos, eu am avut ocazia să mă îndrăgostesc de aceste creații” , ne-a spus Violetta.

În ianuarie 2019, a hotărât să urmeze câteva master class-uri. Acești pași, au ajutat-o să se afirme în o nouă etapă creativă din viața sa. Își aduce aminte de copilărie, căci începuse de mică se confecționeze diferite hăinuțe.

„Am confecționat hăinuțe pentru păpuși, ulterior pentru familie și prieteni. Acum eu, sunt cea care confecționează păpuși. Este un hobby care aduce și bani, doar în cazul în care știm cum pasiunea să o transformăm în job. Fiecare păpușă este un personaj aparte, de aceea și timpul pentru confecționarea lor este diferit. Este nevoie de materiale și tipare diferite. În mediu, o păpușă o confecționez în jur de 3-4 zile. Ador ceea ce fac și mă mândresc de fiecare dată cu rezultatul final” , a adăugat femeia.

Violetta, își realizează lucrările alături de mama. Timpul petrecut împreună, le ajută să fie mai unite. La fel împreună, cu maximă prudență realizează orice detaliu, căci fiecare parte a corpului au un specific aparte.

Articolul precedentPutin a semnat un decret privind introducerea legii marțiale în teritoriile anexate ale Ucrainei
Articolul următorO presupusă proxenetă din Florești, reținută de poliție: Trimitea moldovence la prostituție în Cehia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.