(VIDEO) Produse alimentare pentru voturi? Cum explică socialiștii imaginile video surprinse la sediul din Soroca

0
2206

Socialiștii din Soroca sunt acuzați de cumpărarea voturilor în alegerile locale generale. Reprezentanții partidului neagă acuzațiile.

Astăzi, în rețelele sociale au apărut imagini video, surprinse în fața sediului OT PSRM Soroca, în care sorocenii făceau coadă după produse alimentare. Cetățenii care apar în înregistrare spun că așteaptă să primească zahăr și salam, promise de reprezentanții PSRM pentru voturile oferite în alegerile locale generale.

IMAGINI VIDEO: Facebook/Ludmila Talmazan

În comentarii, internauții se indignează și spun că voturile PSRM la Soroca ar fi fost câștigate necinstit.

În același timp, deputata Elena Bodnarenco a depus o plângere la poliție pe acest fapt, dar și la Serviciul de Securitate Internă.

Am solicitat un comentariu reprezentanților PSRM din Soroca. Deputata Aliona Pilipețcaia, președinta OT PSRM Soroca, neagă acuzațiile și spune că partidul a felicitat sorocenii cu Ziua Persoanelor în Etate.

Situația este următoarea: „Noi avem asociația “Echitate”. O dată în an noi felicităm cu Ziua persoanelor în etate. Așa s-a întâmplat că sărbătoarea a coincis cu  campania electorală și noi am amânat-o pentru o altă perioadă. Am stabilit această dată fără să cunoaștem că va fi al doilea tur.  Avem toată documentația despre donația de la „Debut-Sor” și de la „Vis”. Cât privește steluțele, fiecare o primește, ceea ce înseamnă că este  membru al Asociației “Echitate”.

Amintim că în urma alegerilor locale generale, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova  a obținut la Soroca 12 mandate în consiliul raional, 14 mandate în consiliul municipal și 12 primari în raionul Soroca.

Foto: captură video, Facebook/Ludmila Talmazan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.