VIDEO: Poliția a intervenit în forță ca să oprească o ceartă din dealul Sorocii

0
2055

Deși în oraș este regim de carantină fiind este interzisă ieșirea a mai mult de doi cetățeni împreună și doar pentru necesități, sunt și din cei care au făcut un scandal de li s-a dus vestea. Spre nenorocul lor în preajmă trecea o patrulă de poliție.

Atenție, secvența video conține imagini care vă pot afecta emoțional, nu recomandăm să fie privite de copii…

„Pe strada Vasile Stroescu patrulau trei polițiști, un angajat al IP Soroca și doi de la Batalionul cu destinație specială „Fulger”. Au observat cum niște cetățeni se certau, polițiștii s-au apropiat și le-au făcut observație că încalcă ordinea publică, la care aceștia nu s-au subordonat cerințelor” ne-a declarat Radu Vrancean, șeful Sectorului de poliție nr. 1 din municipiu. 

La fața locului a fost îndreptat un efectiv mare de poliție ca să oprească scandalul violent. Prin urmare a fost pornită procedura contravențională, iar două persoane au fost conduse la Inspectoratul de Poliție Soroca pentru a fi documentate contravențional. 

 

Articolul precedentO pacientă din raionul Soroca a fost răpusă de coronavirus, este a cincea victimă
Articolul următorAstăzi a apărut o nouă ediție a ziarului Observatorul de Nord, vezi titlurile principale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.