(Video) Microbuzele din Soroca circulă cu abateri, pasagerii așteaptă în stații nemulțumiți

0
1464
fotografie simbol

Mai mulți soroceni sunt nemulțumiți de faptul că microbuzele de linie (NR. 3,7 și 2/4) din municipiul Soroca circulă cu abateri de la orar, iar ei sunt nevoiți să aștepte zeci de minute în stații. Cititorii Observatorului de Nord ne-au expediat imagini video în care oamenii se revoltă de situația apărute, iar autoritățile își cer scuze și îndeamnă cetățenii să fie înțelegători.

Se întâmplă din cauza lucrărilor de reparație a serpentinei ce leagă centrul orașului cu cartierul Dealul Rromilor. Pe perioada lucrărilor, demarate la 10 iulie, a fost sistată temporar circulația pe străzile Aleinicov și o porțiune din strada Decebal, până la intersecția cu strada Ștefan cel Mare. Primăria a îndemnat prestatorii serviciilor de transport urban ca microbuzele să circule pe străzile de ocolire, ne-a comunicat viceprimarul municipiului Mihail Grabciuc, fapt care nu ar trebui să perturbeze procesul de transportare a pasagerilor.

Pe de altă parte, cititorii Observatorului de Nord susțin că microbuzele circulă cu abateri și că șoferii nu vor să meargă pe străzile de ocolire, invocând cheltuieli suplimentare pentru combustibil.

La adresa redacției au fost expediate imagini video, filmate de pasageri, în care oamenii își exprimă nemulțumirea.

Autoritățile locale cheamă la calm și promit că lucrările se încheie în scurt timp.

CITIȚI ȘI:

Lucrări de reparație pe serpentina din dealul Sorocii, va fi restricționată circulația

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.