VIDEO: Mâine are loc ședința Consiliului Municipal Soroca, între timp aleșii locali s-au întrunit în cadrul comisiilor de specialitate

0
188

În ajunul ședinței Consiliului Municipal Soroca consilierii locali s-au întrunit în ședințele comisiilor consultative de specialitate. Platforma euparticip.md a filmat și transmis ședințele comisiilor. Vedeți în secvențele video cu ce propuneri au venit. 

Comisia dezvoltarea infrastructurii municipiului, amenajarea teritoriului, probleme funciare şi protecţia mediului.

Comisia buget, finanţe, dezvoltarea social-economică, asistenţă socială.

Comisia de drept, educaţie, cultură, sport, tineret, probleme sociale, ocrotirea sănătăţii, ordine publică.

Proiectele de decizie pot fi consultate AICIobservatorul.md/politic/autoritati/consiliul-municipal/2020/01/20/66729_in-aceasta-saptamana-consilierii-municipali-se-intrunesc-intr-o-sedinta-extraordinara

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat.

Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.