VIDEO: Ce va fi în parcul „Paradis” de la Soroca Nouă?

0
2087

Astăzi primăria municipiului Soroca a consultat sorocenii privitor la dezvoltarea parcului „Paradis” de la Soroca Nouă. Cetățenii au fost invitați la capătul străzii Dimitrie Cantemir, unde agentul economic și-a prezentat planurile ce le are pentru acest loc. La întrunire au participat primarul municipiului Soroca Lilia Pilipețchi, viceprimarul Valeriu Ghimpu, arhitectul municipiului Grigore Guțu, secretarul Consiliului Municipal Marcel Bușan, reprezentatul agentului economic Dorin Procopii, locatari din blocurile din apropiere și membri ai Coaliției Locale a Societății Civile din Soroca ș.a.

Cei prezenți, în marea lor majoritatea, au spus că sunt de acord ca să fie amplasata aici „complexul cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv și de alimentaţie publică”, iar reprezentantul agentului economic a prezentat și schița de proiect.

Amintim că la următoarea ședință a Consiliului Municipal Soroca pe ordina de zi va fi inclus proiectul de decizie „Cu privire la eliberarea permisului pentru amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de alimentaţie publică, pe str. Dm. Cantemir, f/n (nr. cadastral 7801118.669)”.

Consultarea publică a fost transmisă în direct de plaftorma euparticip.md și puteți urmări mai jos secvența video.

 

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: La sfat, în fața soarelui
Articolul următor+232 cazuri noi de COVID-19, dintre care un caz în raionul Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.