VIDEO: Ce va fi în parcul „Paradis” de la Soroca Nouă?

0
2079

Astăzi primăria municipiului Soroca a consultat sorocenii privitor la dezvoltarea parcului „Paradis” de la Soroca Nouă. Cetățenii au fost invitați la capătul străzii Dimitrie Cantemir, unde agentul economic și-a prezentat planurile ce le are pentru acest loc. La întrunire au participat primarul municipiului Soroca Lilia Pilipețchi, viceprimarul Valeriu Ghimpu, arhitectul municipiului Grigore Guțu, secretarul Consiliului Municipal Marcel Bușan, reprezentatul agentului economic Dorin Procopii, locatari din blocurile din apropiere și membri ai Coaliției Locale a Societății Civile din Soroca ș.a.

Cei prezenți, în marea lor majoritatea, au spus că sunt de acord ca să fie amplasata aici „complexul cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv și de alimentaţie publică”, iar reprezentantul agentului economic a prezentat și schița de proiect.

Amintim că la următoarea ședință a Consiliului Municipal Soroca pe ordina de zi va fi inclus proiectul de decizie „Cu privire la eliberarea permisului pentru amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de alimentaţie publică, pe str. Dm. Cantemir, f/n (nr. cadastral 7801118.669)”.

Consultarea publică a fost transmisă în direct de plaftorma euparticip.md și puteți urmări mai jos secvența video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.