Victor SĂU: “Nu am conflicte cu consiliul, pur şi simplu unele persoane au uitat pentru ce au fost alese de cetăţeni”

0
58

După cum v-am anunţat anterior, pentru o mai bună reflectare a activităţii APL de toate nivelurile, a instituţiilor de rang raional şi municipal şi o mai bună transparenţă în ceea ce priveşte utilizarea banului public şi asigurarea dreptului cetăţeanului la informare, redacţia noastră a inaugurat rubrica “ADRESEAZĂ O ÎNTREBARE…”.

Primul în adresa căruia au parvenit un şir de întrebări este primarul oraşului Soroca Victor Său şi în interviul care urmează vă propunem răspunsurile la aceste întrebări. Cu o precizare obligatorie: toate întrebările au fost adresate de cititori, dar nu de redacţie.

– Foştii primari au lăsat ceva urme în istoria oraşului. Aş vrea să ştiu cu ce se mândreşte cel mai mult Victor Său după mandatele de primar şi care lucrări consideraţi că v-au înscris numele în istoria Sorocii? (Victor Ghindă)

− În primul rând, restaurarea Cetăţii Vechi; darea în exploatare a Casei sociale de la Soroca Nouă, în colaborare cu Consiliul raional şi Ministerul Dezvoltării Regionale; amenajarea şi reconstrucţia drumurilor centrale şi parcurilor; iluminarea stradală; reparaţia mai multor instituţii preşcolare şi instituţii medicale, în conlucrare cu Consiliul raional şi aparatul preşedintelui raionului şi altele. Probabil, nu am făcut prea mare tam-tam din aceste succese, dar sorocenii ştiu bine ce s-a făcut şi ce se face în oraş. Pe unde mai pui că până la expirarea mandatului mai sunt încă aproximativ doi ani.

Citește interviul integral în ediția de vineri a ziarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.