Vasile Baș, directorul Liceului “Constantin Stere” din Soroca, premiat pentru excelență în educație de Revista “Apostolul”

0
709

Recent, la Institutul Muncii, au fost acordate premiile Revistei “Apostolul” pentru excelență în educația tinerei generații. Evenimentul a fost organizat de redacția revistei “Apostolul” din România în colaborare cu Federația Sindicală a Educației și Științei din Republica Moldova.

În alocuțiunea de deschidere, președintele FSEȘ, Ghenadie Donos,  a apreciat faptul că revista a reflectat în fiecare număr evenimentele relevante din domeniul educației, științei, istoriei naționale și activității sindicale din Republica Moldova.

Mircea Zaharia, redactor-șef al revistei “Apostolul”, a evidențiat că acordarea premiilor reprezintă o dovadă că în școala românească există modele de dascăli care aduc lumina cărții cu demnitate.

Cinci profesori din Republica Moldova au fost distinși cu premiile Revistei “Apostolul” pentru excelență în educația tinerei generații: Liliana Ciubatîi, directoarea Gimnaziului “Grigore Vieru” din satul Pererîta, Briceni; Eugenia Halus, directoarea Liceului “Evrica” din orașul Râbnița; Valentina Boboc, profesoară la Liceul “Principesa Natalia Dadiani” din Chișinău; Vasile Baș, directorul Liceului “Constantin Stere” din orașul Soroca; Ecaterina Ursu, directorul Gimnaziului din satul Pașcani, raionul Hâncești.

Vasile Baș, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, a menționat: “Sunt cel mai fericit director de școală, pentru că am o plăcere deosebită de a mă reîntâlni în fiecare zi cu colegii de serviciu și, bineînțeles, cu elevii. Din 2015, de când dețin funcția de director, am reușit să renovez liceul și să dotez sălile de clasă cu tehnică performantă.”

Felicitări profesorilor distinși și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment!

Articolul precedentCurs valutar: astăzi euro se scumpește cu nouă bani, iar dolarul scade cu cinci bani
Articolul următorPeste 163.000 de persoane au beneficiat de medicamente compensate în luna aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.