Vânătoare de transportatori ilegali inclusiv și în Soroca

0
505
fotografie simbol

 Pe parcursul săptămânii trecute, inspectorii Agenției Naționale  Transport Auto au realizat activități de control a transportului de mărfuri și persoane în trafic național și internațional.

În cadrul acțiunilor organizate în mun. Chișinău, Hîncești , Ungheni, Leova, Bălți, Florești, Orhei, Nisporeni, Căușeni, Cimișlia, Soroca, Cahul, Leova, Ștefan-Vodă, etc., au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 85 procese verbale, pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane și mărfuri. În total  25 de conducători auto au rămas fără plăcuțe de înmatriculare, 5 operatori de transport  rutieri s-au ales cu amenzi  în mărime de 50 000 de lei.

ANTA menționează că anul acesta au  fost întocmite 652 procese verbale. Conducătorii auto sunt atenționați să aibă cu toate actele necesare.

Cristina Plitoc

Articolul precedentOctavian Țicu și Violeta Ivanov – au intrat în politică din partea unor partide, candidează la alegerile prezidențiale de la alte partide
Articolul următor5 case, Primăria și Grădinița de copii din Căinarii Vechi vor primi bani pentru reabilitarea acoperișurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.