Valeriu BAGRII – preşedintele Asociaţiei „Dacii din Milano”

0
60

Ziua Mondială a Copiilor a fost sărbătorită şi la Milano, iar unul din protagoniştii manifestaţiilor de 1 iunie a fost şi Asociaţia „Dacii din Milano”, care îl are în funcţia de preşedinte pe soroceanul Valeriu Bagrii.

„Nu este pentru prima dată când noi, Asociaţia „Dacii din Milano”, organizăm acţiuni cultural-distractive, în special concerte, pentru acei din preajmă. De data aceasta „norocul” a surâs copiilor de la Casa de copii din oraşul Străşeni, or banii şi cadourile colectate — 270 euro, cărţile şi jucăriile au fost expediate la Străşeni. De altfel, această instituţie a fost selectată în urma tragerii la sorţi din alte 11 instituţii din Republica Moldova, printre care s-au numărat Centrul de amplasament „Azimut” din Soroca şi Internatul psihoneurologic din Bădiceni. Trebuie să mai accentuez şi faptul că de data aceasta actul de binefacere a fost făcut împreună cu Asociaţia „Vatra Neamului”, preşedinte al căreia este doamna Angela Anisei Kilat”, ne-a declarat domnul Valeriu Bagrii.


Articolul precedentÎn lupta cu ploaia şi vântul (FOTO/VIDEO)
Articolul următorIzolată în curte din cauza ploii (VIDEO)
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.