Valentina Tihon și Ludmila Todirean, anunțate câștigătoare la concursul pentru șefia grădinițelor 16 și 15

0
1171

Ieri a fost desfășurată etapa a treia și a patra a concursului pentru funcția de director a grădinițelor nr. 15 „Clopoțel” și nr. 16 „Izvoraș” din municipiul Soroca. La etapa finală au fost analizate de către membrii comisiei de concurs dosarul Valentinei Tihon, pentru grădinița 16 „Izvoraș”, și al Nataliei Cuciuc și Ludmilei Todirean, pentru grădinița nr. 15 „Clopoțel”.

Astfel grădinița 16 „Izvoraș”, va fi condusă în continuare de Valentina Tihon, iar la grădinița nr. 15 „Clopoțel” a fost anunțată câștigătoare Ludmila Todirean. Dacă anterior primăria municipiului Soroca informa pe site-ul oficial despre ziua și ora când au loc etapele finale ale concursurilor similare, de această dată am aflat despre ele din surse neoficiale, motiv pentru care am asistat și filmat doar cel de-al doilea concurs.

Transmisiune realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.