Vaccinul Pfiser, promis RM de România, ar putea ajunge la noi chiar în această săptămână

0
68

  Declarația aparține europarlamentarul roman, Siegfried Mureșan, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova. Este vorba de cele 200.000 doze de vaccin promise de președintele Klaus Iohannis.

 “România are acces la vaccinul Pfizer, care trebuie stocat în condiții foarte stricte, la -80 de grade și acum a venit și cel de-al doilea vaccin de la Moderna, care poate fi stocat la temperaturi mai ridicate. Din acest vaccin, a cărui stocare este mai ușoară, Guvernul României este pregătit să doneze Republicii Moldova, de îndată ce se vor finaliza toate formalitățile, primele doze. Eu cred că vor veni chiar în această săptămână”, a spus Siegfried Mureșan.

Articolul precedentImportant! Cetățenii moldoveni care merg în România nu vor mai sta 14 zile în carantină!
Articolul următorBobotează pe stil vechi încheie ciclul sărbătorilor de iarnă. Vezi ce tradiții și obiceiuri sunt legate de această sărbătoare.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.