Urmează sesiunea suplimentară de Bacalaureat, Direcția Învățământ oferă transport pentru candidați

0
91

În perioada 16-19 iulie, se va desfășura sesiunea suplimentară de Bacalaureat. Candidații vor scrie examenele la Centrul de Bacalaureat LT ,,B.P. Hașdeu” din municipiul Bălți. Direcția Învățământ Soroca va organiza transport pentru candidați.

Astfel, la data de 16 iulie va avea loc examenul la limba de instruire. La 17 iulie elevii vor susține proba la limba străină. Examenul la disciplina de profil va avea loc la 18 iulie, iar examenul pentru o disciplină la alegere va avea loc la 19 iunie.

Candidații vor putea merge la Bălți cu transportul pus la dispoziție de Direcția Învățământ, care a publicat și un grafic al deplasărilor.

Sursa: facebook.com/directiainvatamant.soroca

Amintim că în acest an, cca 300 de elevi de la liceele și colegiile din raionul Soroca au fost admiși la examenele de BAC, în sesiunea de bază.

Articolul precedentRăspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre admiterea la universitate
Articolul următorMâine apare o nouă ediție a ziarului „Observatorul de Nord”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.